Skip to content


Rövidhírek májusra (Frissítve!)

  • Fairuz Fauzyt (MAL) beválasztották az elit BRDC-be.(British Racing Drivers' Club)
  • Aaron Lim (MAL) próbálja magát formában tartani, szívesen versenyezne a Formula Renault Eurocup sorozatában, de nem igazán van rá pénze. (ha szerencsénk van láthatjuk júni 13-14 a WSR hétvégéjén a Hungaroringen versenyezni)
  • Nico Hülkenberg (GER) korábbi A1 GP bajnok, a GP2-ben versenyzik, és már hivatalosan is a Williams teszt és tartalékpilótája. Jövőre belépne a nagyok közé.
  • Adrian Zaugg (RSA) második lett a WSR sorozat Formula Renault 3.5 szériájában, a monacói nagydíjon. Chris van der Drift (NZL) hetedik, John Martin (AUS) hatodik helyről indulva a tizenkettedik helyen ért célba, Fauriz Fauzy (MAL) tizenötödik lett. (egyre inkább bízom benne, hogy a magyar WSR hétvégéjén láthatok "ismerős" arcokat.)
  • 16 és 60 év közötti önkénteseket keresnek az október 22-25 között megrendezésre kerülő Nitro SuperGP-ként emlegetett eventre.
  • Narain Karthikayen (IND) jövőre többet szeretne elérni az indiai csapattal.
  • Az a1gp.com-on elindult egy szavazás, ahol a legjobb újoncra, az évad legszebb előzésére, a legtöbbet fejlődött csapatra és a kedvenc csapatra lehet leadni a voksokat. A maláj csapat elhatározta, hogy begyűjti ezt a díjat, és mindenkit arra kér szavazzon rájuk. A kampánytól megkímélném kevés olvasómat. :)
  • John Martin (AUS) leigazolt a Superleague Formula sorozatba az FC Rangers csapatához. (SF: ahol focicsapatokat autóversenyeztetnek egymással)

Még tartozom egy Piccione (MON) interjúval. Folyamatban. Ha valaki akar segíteni fordítani ne tartsa magát vissza! :)

Címkék: rövidhír

A bejegyzés trackback címe:

https://a1gp.blog.hu/api/trackback/id/tr511144465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása